Кілька ефективних способів поліпшити своє тіло

Кілька ефективних способів поліпшити своє тіло

Є деякі правила, що допоможуть легко підтримувати тіло і весь організм у формі.

Джерело: Відомості

Є деякі правила, що допоможуть легко підтримувати тіло і весь організм у формі.

Збільште кількість прогулянок. Ходьба - вправа, яке не потребує великих зусиль. Піші прогулянки допомагають зменшити вагу і кров'яний тиск, а також знизити ризик розвитку діабету. 

Займайтеся новими видами спорту. Спорт не тільки розвиває ваше тіло фізично, а й стимулює розумові навички і зменшує стрес.

Зробіть тренування звичкою. Вправи зберігають ваше тіло здоровим. Чому б не зробити їх звичкою? 

Правильно харчуйтеся. Про це частіше говорять, ніж практикують. Ми - це те, що ми їмо. Ми будемо схожі на ту їжу, яку споживаємо.

Пийте молоко. Останні дослідження показують, що молоко - найкращий "будівельник" м'язів. Коли ви почнете ходити в тренажерний зал (якщо, звичайно, ще не почали), вашому тілу знадобиться більше протеїну, а молоко - відмінне його джерело.

Припиніть пити «газовану воду». У ній величезна кількість цукру. Та й на здоров'я в цілому вона дуже сильно впливає - і, звичайно ж, не в кращу сторону. Перехід на дієтичну содову не допоможе. Пийте звичайну чисту воду. 

Забудьте про хот-доги і біг-маки. Краще зупиніться на чизбургері, а ще краще - попийте водичку. Перебір у калоріях "великих гамбургерів" досить великий. З'ївши  висококалорійний гамбургер, запивши це все колою, поласувавши на десерт пиріжком із малиновою начинкою, а по дорозі додому насолодитися морозивом з вафельних ріжків, у вас навряд чи вийде спалити ці калорії за решту дня. 

Снідайте. Снідати потрібно обов'язково! При цьому дуже ситно. Інакше ввечері вам доведеться заповнити свій раціон у поживних речовинах досить ситною вечерею, чого, звичайно ж, робити не рекомендується. 

Слухайте музику перед сном. Дослідники встановили, що 45 хвилин розслаблюючої музики перед сном поліпшують якість сну на 35 відсотків. 

Будьте впевненим у собі. Коли ви добре виглядаєте, ви краще себе почуваєте. 

Вставайте рано. Якщо вірити Аюверді, вставати треба з підйомом сонця, а лягати - з заходом. Шкода , що не завжди виходить дотримуватися цієї поради. 

Loading...