Аспіринова маска для обличчя допоможе позбутись чорних цяток

Аспіринова маска для обличчя допоможе позбутись чорних цяток

Аспіринова маска - чудовий засіб для тих, хто зневірився позбутися чорних крапок на обличчі.

Джерело: Відомості

Аспіринова маска - чудовий засіб для тих, хто зневірився позбутися чорних крапок на обличчі. Домашня косметика також рекомендує аспіринову маску для позбавлення від розширених пор, для відбілювання шкіри і легкого пілінгу.

Основа маски - звичайний аспірин або ацетилсаліцилова кислота. Для маски потрібні таблетки звичайного аспірину без оболонки. Таблетки аспірину потрібно ретельно перемолоти "в пил" у кавомолці або розтерти в ступці. 

Аспіринова маска для кожного типу шкіри має свій склад і правила застосування.

Маска для жирної шкіри і від чорних цяток. Для маски потрібно розтовкти 6 таблеток аспірину і залити їх 1 чайною ложкою води. Перемішати, щоб вийшла однорідна кашка. Наносять аспіринову маску на очищену і злегка вологу шкіру обличчя на 5 хвилин. Потім, злегка масажуючи, змивають за допомогою ватного диска прохолодною водою.

Для позбавлення від чорних крапок, очищення пор і підсушування вугрів аспіринову маску для жирної шкіри потрібно робити курсом через день протягом 10 днів. Потім дайте шкірі відпочити як мінімум тиждень. Курс можна повторювати в міру необхідності.

Маска для нормальної та комбінованої шкіри. Для нормальної та комбінованої шкіри використовується трохи інший склад. Розтерти 1-2 таблетки аспірину, змішати з 1/2 чайної ложки води, щоб вийшла кашка, потім до неї додати 1 чайну ложку меду або стільки ж звичайного крему для обличчя. Наносять аспіринову маску на очищену і злегка вологу шкіру обличчя на 5 хвилин. Потім, злегка масажуючи, змивають за допомогою ватного диска прохолодною водою. Після маски обов'язково нанести на шкіру тонік або крем. Аспіринову маску для нормальної та комбінованої шкіри роблять не частіше 1-2 разів на тиждень.

Аспіринова маска не рекомендується для сухої і чутливої ​​шкіри обличчя.

Loading...