Вмивання молоком зволожує шкіру обличчя

Вмивання молоком зволожує шкіру обличчя

Для шкіри обличчя дуже корисне вмивання свіжим молоком, яке наполовину розбавляється гарячою водою (щоб молоко вийшло теплим, як парне).

Джерело: Відомості

Для шкіри обличчя дуже корисне вмивання свіжим молоком, яке наполовину розбавляється гарячою водою (щоб молоко вийшло теплим, як парне). Потрібно не кваплячись умити обличчя кілька разів, так шкіра вбере все найкорисніше. Потім ватним диском промокнути шкіру і нанести живильний крем, поки шкіра ще волога. Молоко заспокоює шкіру, робить ніжною, бархатистою, а колір обличчя - рівномірним.

Від ранкових мішків під очима допомагають ватяні диски, змочені в молоці та прикладені до повік на 10-15 хвилин, а від синців і темних кіл під очима регулярно прикладайте сир, загорнутий в марлю.

Відмінний засіб для омолоджування і тонізації шкіри - косметичний лід, приготований з молока з водою в пропорції 1 до 1. Кубиком льоду щоранку протирайте обличчя, і вже через тиждень шкіра буде виглядати більш пружною і свіжою.

Користь молочних продуктів для рук і тіла

Чудовий засіб для зволоження шкіри рук - на ніч змастити руки сметаною і надіти рукавички.

А ванночка з теплого молока з додаванням меду допоможе шкірі рук стати ніжною, доглянутою, позбутися тріщин і сухості, а заодно і зміцнить нігті.

Хочеш зробити шкіру свого тіла пружною і позбутися целюліту? Спробуй незвичайний скраб. Мелену каву змішай з вершками (або сметаною) і додай трохи меду. Нанеси масажними рухами на тіло, залиш на кілька хвилин і змий без гелю для душу. Молоко та мед чудово зволожать і наситять шкіру корисними речовинами, а кофеїн прискорить обмін речовин, що допомагає при боротьбі з целюлітом. У підсумку шкіра стає пружною, гладкою і зволоженою.

Час від часу приймай і молочні ванни. Додай у воду як мінімум 500 грамів молока й півсклянки меду (але що більше - то краще). І розслабся на 30-40 хвилин).

Loading...