Повіки можуть сіпатись від перевтоми

У нинішній час причиною, сіпання ока є божевільний ритм життя, відсутність режиму праці та відпочинку, величезна фізична та емоційна перевантаженість.

Джерело: Відомості

У нинішній час причиною, сіпання ока є божевільний ритм життя, відсутність режиму праці та відпочинку, величезна фізична і емоційна перевантаженість. Люди прагнуть випередити час, забуваючи про своє здоров’я. І як результат: неврози, депресії, надмірна агресія, апатія і неврівноважений психічний стан. Звичайно, за таких умов складно залишатися спокійною врівноваженою людиною.

Аби зняти стрес, необхідно врегулювати свій режим дня, і включити в нього хоча б повноцінний нічний сон. Крім того, потрібно урізноманітнити харчування, включити в нього овочі і фрукти, зелень обов’язково, оскільки в цих продуктах містяться не тільки вітаміни, але і необхідні мінерали для адекватної роботи організму.

Якщо у вас з’явилися посмикування, значить, ваш організм робить вам знаки про те, що не все благополучно. Спробуйте залишити рішення складних проблем на деякий час і просто відпочити.

Loading...