Фонд Білла Гейтса розробляє презерватив нового покоління

Фонд Білла Гейтса розробляє презерватив нового покоління

Благодійний фонд творця Microsoft Білла Гейтса і його дружини Bill and Melinda Gates Foundation має намір зібрати фонди для створення презерватива нового покоління.

Джерело: Відомості

Благодійний фонд творця Microsoft Білла Гейтса і його дружини Bill and Melinda Gates Foundation має намір зібрати фонди для створення презерватива нового покоління, пише CNet з посиланням на офіційний веб-ресурс організації.

Так, Фонд підшукує ідеї із вдосконалення дизайну презерватива, який «за останні 50 років практично не набув нових технологічних новацій». Організація виділили на проект $100 тис. і збираються залучити додаткові інвестиції, передає «Корреспондент».

В організації впевнені, що презерватив можна вдосконалювати таким чином, щоб він не залишав партнерів без задоволення під час статевого акту. У разі успіху цим методом контрацепції будуть користуватися більше чоловіків, що зменшить кількість випадків передачі статевих інфекцій і посприяє демографічній ситуації, впевнені у фонді.

«Майже кожен знає, що таке презерватив, і є лише кілька місць у світі, де їх можна купити. Проте є один важливий недолік — чоловіки не прагнуть використовувати їх регулярно. Основною причиною є те, що вони знижують задоволення в порівнянні із статевим актом без презерватива. Існує можливість розробити продукт без цього недоліку або продукт, який би підвищував задоволення. Створення такого виробу допоможе поліпшити здоров'я світового населення», — наголошується в заяві фонду.

Збільшити ступінь задоволення пропонується за рахунок використання нових матеріалів. Також пропонується створити і випробувати нові форми презервативів, які б змогли підвищити комфорт при його використанні. Пропонується поліпшити не тільки дизайн самого продукту, але і упаковку, щоб її було легше використовувати.

Loading...