Яка їжа провокує появу вугрів

Яка їжа провокує появу вугрів

Вживання деяких продуктів сприяє утворенню вугрів і значно зменшує можливість повністю позбутися їх.

Джерело: Відомості

Вживання деяких продуктів сприяє утворенню вугрів і значно зменшує можливість повністю позбутися їх. Перший із них - кофеїн, він міститься у багатьох продуктах, найбільш відомими з них кава й кола.

Цукор - особливо рафінований білий цукор і цукровий пісок. У своєму природному вигляді, наприклад, у фруктах (фруктоза) він легко перетравлюється і засвоюється тілом. У концентрованому і рафінованому вигляді він посилює руйнівну дію, яку чиниться на тіло, особливо у людей, які страждають грибковими інфекціями, особливо дріжджовим кандидозом, якому сприяє наявність в тілі цукру.

Темна кола - барвник, який застосовується в колі і в сиропах, - штучний і може стимулювати появу та збереження вугрів. Темні прохолодні напої відомі тим, що вони містять багато добавок, які можуть нашкодити тілу.

Тваринний жир. По мірі його розщеплення утворюються токсини, що не властиво рослинним жирам. Будь-який тваринний жир  може створити сприятливі умови для розповсюдження грибкових інфекцій.

Помідори - багато людей, що страждають від вугрів, більш чутливі до великої кількості кислот, наявних у помідорах.

Біла картопля при споживанні у великій кількості може викликати збільшення кількості цукру, що міститься в крові і сприяти поширенню грибкових захворювань. Найбільш придатна для приготування їжі - рожева картопля.

Копчене м'ясо та сири - містять велику кількість штучних добавок, які впливають на появу прищів.

Loading...