Косметологи придумали, як позбутися глибоких зморшок

Косметологи придумали, як позбутися глибоких зморшок

При цьому, запевняють іноземні ЗМІ, шкіра не тільки позбувається зморшок, а й оздоровлюється в цілому.

Джерело: Відомості

В індустрії краси з'явилася нова тенденція - метод позбавлення від зморшок із використанням екстремально низьких температур. При цьому, запевняють іноземні ЗМІ, шкіра не тільки позбувається зморшок, а й оздоровлюється в цілому.

Під час процедури використовують екстремально низькі температури, що допомагає стимулювати кровообіг. Шкіра тонізується і на ній зменшується кількість жирових відкладень.

Всі чули про ботокс, а нова послуга, яка з'явиться літа, отримала назву Фротокс. По суті, це нетоксична альтернатива ботоксу з використанням технології під назвою кріонейромодуляція. Вона спрямована на позбавлення від глибоких зморшок.

20-хвилинна процедура включає налаштування пристрою, наповненого рідким азотом ділянок, поруч із нервовими закінченнями, які контролюють мімічні м'язи. Рідкий азот заморожує нерви на лобі і між бровами. Так, вони перебувають у тимчасовому режимі сну, м'язи розслабляються, а зморшки зникають.

На відміну від ботокса, який починає працювати тільки через чотири дні, дія холоду спостерігається відразу і триває до чотирьох місяців.

Loading...