Вчені дослідили причини сексуальної втоми

Вчені дослідили причини сексуальної втоми

Вчені різних країн дослідили та назвали причини зниження сексуального потягу чоловіків та жінок.

Джерело: Відомості

Вчені різних країн дослідили та назвали причини зниження сексуального потягу чоловіків та жінок.

1. Протизаплідні таблетки

У 2010 році було проведено дослідження за участю більше тисячі жінок, в ході якого і з'ясувалося, що у жінок, що приймають протизаплідні пігулки, сексуальний потяг помітно нижчий, ніж у тих, хто обходиться без таблеток.

2. Недосипання

Дослідження 2011 року показати, що якщо чоловік спить менше п'яти годин на добу, рівень тестостерону в його крові значно знижується, що, в свою чергу, і призводить до зниження статевого потягу. На жіночому лібідо недосип теж позначається далеко не кращим чином.

3. Переїдання

Насичені жири - ось що мається на увазі. Фахівець в області сексуального здоров'я доктор Джон Малхолл вважає, що надлишок жирів цього типу може утруднити вступ крові до статевих органів.

4. Недоїдання

Зниження сексуальної активності - один з побічних ефектів надмірно суворої дієти. Під «надмірно суворою дієтою» мається на увазі скорочення споживання калорій більше ніж на 10 відсотків.

5. Препарати для лікування облисіння у чоловіків

Дослідження 2011 року Показати, що прийом таблеток для лікування облисіння може обернутися для чоловіка зниженням статевої активності і еректильною дисфункцією.

6. Стрес

Це навряд чи для когось може стати сюрпризом.

7. Депресія

Під час одного з досліджень з'ясувалося, що 70 відсотків людей, що переживають депресію, втрачають інтерес до сексу.

8. Антидепресанти

У ході декількох досліджень, останнє з яких проводилося в 2010 році, виявився зв'язок між прийомом антидепресантів і сексуальною дисфункцією.

9. Анемія

Фахівці стверджують, що анемія призводить до зниження лібідо у жінок. На щастя, в цьому випадку можуть допомогти препарати з вмістом заліза.

10. Молодість

Дослідження, проведене в 2010 році, показало, що жінки від 27 до 45 володіють більшою сексуальною фантазією, ніж ті, кому від 18 до 26, інформує mixstuff.ru

Loading...