В Україні заборонили незареєстрований індійський сироп від кашлю «Бронхорил»

Державна служба з лікарських засобів своїм розпорядженням ввела постійну заборону всіх серій препарату «Бронхорил» виробництва Дженом Біотек Пвт. Лтд (Індія).

Джерело: Відомості

Державна служба з лікарських засобів своїм розпорядженням ввела постійну заборону всіх серій препарату «Бронхорил» виробництва Дженом Біотек Пвт. Лтд (Індія), повідомляє УНН.

Відповідно до інструкції препарат призначається для лікування гострого і хронічного бронхіту, інфекційно-алергійної форми бронхіальної астми, гострої і хронічної пневмонії.

Розпорядженням Держлікслужби введено постійну заборону на реалізацію всіх серій препарату на підставі виявлення факту реалізації незареєстрованих лікарських засобів.

Відповідно до документа, суб’єкти господарської діяльності, які здійснюють реалізацію (торгівлю), застосування лікарських засобів повинні невідкладно перевірити наявність вищезазначеного препарату. При виявленні препарату вони повинні вжити заходи по розміщенню в карантин, поверненню постачальнику, або заходи щодо утилізації препарату. Препарат застосовується при вегето-судинних та психоемоційних розладах у жінок.

Обіг лікарського засобу дозволяється лише за умови його перереєстрації в Україні та внесення до Державного реєстру лікарських засобів України.

Loading...