Пальмова олія, яка міститься в деяких молочних продуктах, назавжди лишається в людському організмі

Голова київської обласної організації ВГО «Союз споживачів України» Тетяна Шальман радить українським споживачам вживати молочні продукти без вмісту рослинних жирів, бо вони майже не виводяться з організму людини.

Джерело: Відомості

Голова київської обласної організації ВГО «Союз споживачів України» Тетяна Шальман радить українським споживачам вживати молочні продукти без вмісту рослинних жирів, бо вони майже не виводяться з організму людини, цитує її УНН.

«Якщо ми кажемо про якість і безпеку молочної продукції, то я б радила усім споживачам шукати ту продукцію, яка взагалі не містить ні пальмової, ні кокосової олії, тому що це такі жири, які не виводяться з організму людини, за великим рахунком, ніколи», — наголосила вона.

Експерт пояснила, що пальмова і кокосова олія має температуру плавлення 44 градуси, а температура організму людини, як правило, 36,6.

«Це означає, що вони залишаються на судинах і клітинах», — уточнила Шальман. Крім того, вона підкреслила, що батьки не повинні купувати дітям морозиво, де написано, що є вміст рослинних жирів.

«Хочете мати свою дитину здоровою – купуйте їй морозиво, яке не містить рослинних жирів. Поки в Україні єдине таке морозиво пломбір будь-якого виробника. Це єдине морозиво, яке не дозволяє використання рослинних жирів», — резюмувала Шальман.

Loading...