Петрушка допоможе подолати простатит

Петрушка допоможе подолати простатит

Про користь петрушки для організму чоловіків відомо давно. Не випадково зелені гілочки або корінь петрушки вважають справжньою криницею вітамінів, що піднімає силу і дух у чоловічому організмі.

Джерело: Відомості

Про користь петрушки для організму чоловіків відомо давно. Не випадково зелені гілочки або корінь петрушки вважають справжньою криницею вітамінів, що піднімає силу і дух у чоловічому організмі. Тут багато ефірних і жирних олій, кальцію, калію, фосфору, цинку, магнію, заліза, вітамінів С, А, В1, РР, В2, К.

На процес окислення в організмі здатний впливати хлорофіл, який міститься в петрушці. Цій траві під силу нормалізувати роботу щитовидної залози, наднирників, очистити сечові і жовчовивідні шляхи. Петрушку використовують при гастриті зі зниженою кислотністю, а також для посилення апетиту. В якості дезинфікуючого засобу вона може загоювати опіки, виразки, рани.

Корисні якості петрушки для чоловічого організму широко використовуються для лікування та профілактики чоловічого недуги простатиту. Це підступне захворювання здатне вкрастися в життя чоловіка абсолютно непомітно. Безліч чинників погіршують кровопостачання в органах малого тазу, полегшують потрапляння мікробів в передміхурову залозу.

Щоб уникнути подібних симптомів, треба приготувати спеціальний настій на основі петрушки. Одну чайну ложку порошку з насіння петрушки потрібно залити однією склянкою кип'яченої води, дати настоятися протягом восьми годин. Приймати зілля краще за п'ятнадцять хвилин до їжі чотири рази на день по одній чверті склянки. 

Loading...