Трав’яні збори очищають організм від токсинів

Трав’яні збори очищають організм від токсинів

Існує безліч трав, які володіють комплексною очищувальною дією.

Джерело: Відомості

Існує безліч трав, які володіють комплексною очищувальною дією. Не можна зберігати трави на світлі, в поліетиленових пакетах. Підійдуть для зберігання паперові пакети, полотняні мішечки або скляні банки, металеві зі щільними кришками. Зберігайте лікарські рослини окремо від харчових продуктів і побутової хімії.

Трави, які допомагають очищати організм, ми можемо споживати щодня - їжте городню зелень: цибулю, кріп, базилік, петрушку і кінзу. А щоб повноцінно очистити всі органи і тканини від накопичених токсичних речовин і вільних радикалів, використовуйте трав'яні збори у вигляді настоїв і відварів. Це допоможе очищенню печінки, активізації обміну речовин у нирках і оздоровленню судин.

У багатьох культурах є свої традиційні трав'яні збори для підтримання здоров'я і періодичної чистки органів, до складу яких входить 10-20 трав. Рослинні суміші відновлюють нервову систему, очищають органи від солей і зашлакованості, виводять надлишки холестерину і жирів, зменшують утворення каменів у нирках і жовчному міхурі. Збори корисні сердечникам, людям із проблемним хребтом, діабетикам. У багатьох зборах використовується звіробій і ромашка, березові бруньки, трава безсмертника, листя суниці.

Змішайте трави в рівних пропорціях. Дві столові ложки ретельно перемішаного збору трав необхідно заварити в 0,5 літра окропу і настояти ніч у термосі. Перед застосуванням процідити і пити по півсклянки двічі в день з ложкою липового меду.

Для додавання до чаю використовуються свіже або висушене листя малини, шипшини і смородини. Можна додавати їх окремо або змішати в рівних частках всі три види листя.

Корисний чай із плодами шипшини, настій і відвари з шипшини: вони тонізують серце, борються з поганим холестерином, допомагають розслабляти м'язи, виводять шлаки і токсини.
 

Loading...