Ківі здатен боротись із тромбами

Ківі здатен боротись із тромбами

Крім того, що цей фрукт дуже корисний, тому що багатий клітковиною, містить безліч вітамінів (в одному плоді міститься денна норма вітаміну С) і амінокислот, сприяє кращому перетравленню їжі, нормалізує кров’яний тиск, його вживання захищає від хвороб серця.

Джерело: Відомості

Крім того, що цей фрукт дуже корисний, тому що багатий клітковиною, містить безліч вітамінів (в одному плоді міститься денна норма вітаміну С) і амінокислот, сприяє кращому перетравленню їжі, нормалізує кров'яний тиск, його вживання захищає від хвороб серця.

Ще одну позитивну властивість ківі виявили норвезькі вчені. Люди, що страждають серцево-судинними захворюваннями, щодня приймають аспірин, який перешкоджає утворенню тромбів, тепер матимуть більш приємну альтернативу: ківі, який має ті ж властивості, що й аспірин, у боротьбі проти виникнення тромбів.

Вся справа в тому, що ківі здатний спалювати жирову тканину, що блокує артерії. Це блокування призводить до ризику утворення тромбів, а щоденне вживання двох-трьох плодів ківі захистить серце.

Вчені стверджують, що якщо протягом місяця дотримуватися такого режиму харчування, то у людей, які страждаючих серцево-судинними захворюваннями, ризик виникнення тромбів знизиться на 18%, при цьому на 15% знизиться рівень шкідливих жирних кислот у крові.

Loading...