Вправи з обручем корисно впливають на весь організм

Вправи з обручем корисно впливають на весь організм

Зазвичай обруч асоціюється в нашій свідомості зі стрункою фігурою, тонкою талією, хорошим настроєм. Але, виявляється, заняття з обручем несуть людському організму масу користі.

Джерело: Відомості

Зазвичай обруч асоціюється у нашій свідомості зі стрункою фігурою, тонкою талією, хорошим настроєм. Але, виявляється, заняття з обручем несуть людському організму масу користі. Розглянемо лише деякі позитивні моменти.

Тренування дихальної та серцево-судинної систем:

Якщо піднімаючись по сходах пішки, на рівні другого поверху у вас з'являється задишка і відчуття, що серце от-от вирветься з грудей, значить, ваш організм не в формі. Ідеальний варіант розпочати фізичні навантаження - обруч для талії.

Спалювання зайвих калорій:

Заняття з обручем, як і будь-які інші спортивні тренування, тягнуть за собою підвищені витрати енергії (від 15 Ккал в хвилину). Обруч допоможе поступово позбутися жирових запасів, "дбайливо" накопичених організмом шляхом зловживання солодощами та делікатесами.

Тренування вестибулярного апарату:

Є люди, які від народження мають слабкий вестибулярний апарат. Взяти реванш у природи і виправити це непорозуміння допоможуть заняття з обручем.

Зміцнення м'язів черевної порожнини:

Обруч не тисне на внутрішні органи, а в результаті занять виключено їх зміщення. Причина - напружені м'язи черевного преса і поясниці надійно захищають все, що знаходиться усередині черевної порожнини. Проте якщо з дитинства вам не доводилося тренуватися і ваш м'язовий корсет не розвинений у повній мірі, не рекомендується починати заняття з обручем з інтенсивних тренувань, а вага обруча повинна бути мінімальною.

Loading...