Дві ложки меду в день — запорука краси й молодості

Дві ложки меду в день — запорука краси й молодості

Медики запевняють: якщо замінити цукор на мед, то ви не тільки поліпшите своє самопочуття, а й повернете красу й молодість.

Джерело: Відомості

Медики запевняють: якщо замінити цукор на мед, то ви не тільки поліпшите своє самопочуття, а й повернете красу й молодість. Досить включити у свій щоденний раціон харчування всього дві ложки меду. Першу потрібно з'їдати вранці натще, другу - за 2 години перед сном. Можна розвести мед у воді, тільки потрібно пам'ятати, що температура води повинна бути нижче 40 градусів, інакше ніякої користі від меду не буде.

Експерименти на лабораторних тваринах показали, що щоденне вживання меду підвищує імунітет організму й сповільнює процеси старіння. Вся справа в тому, що мед містить масу вітамінів і мікроелементів (вітаміни С, групи В, кальцій, залізо, магній, фосфор, калій, натрій, цинк) і має унікальні протизапальні властивості. До того ж цей продукт запускає процес регенерації клітин.

А недавно вчені з Королівського хімічного товариства встановили, що мед дуже ефективний при боротьбі з похміллям. Речовини, що містяться у бджолиному продукті, розщеплюють алкоголь не на токсичні сполуки, як це відбувається зазвичай, а на нешкідливі. 

Loading...