Оливкова олія оздоровить волосся

Оливкова олія оздоровить волосся

Користь оливкової олії для організму людини доведена вже давно. Олія оливок знімає подразнення шкіри, усуває лупу, сприяє загоєнню ранок.

Джерело: Відомості

Користь оливкової олії для організму людини доведена вже давно. Олія оливок знімає подразнення шкіри, усуває лупу, сприяє загоєнню ранок. Це один із найдоступніших продуктів для оздоровлення всього організму.

Лікарі, дієтологи й косметологи рекомендують його вживати практично всім. Оливкова олія - джерело вітамінів А, D, E, мікроелементів і мінералів, жирних кислот, білків, антисептиків.

У догляді за шкірою голови й волоссям маслинова олія незамінна. Найпростіша маска для волосся: злегка підігріти близько 70 грамів олії, теплою нанести на чисте волосся, після чого добре намочити голову і відтиснути волосся. Обернути голову рушником і розслабитися на півгодини. За цей час ви подаруєте волоссю все корисне й цінне, що може дати природа.

Пам’ятайте, що в догляді за волоссям із застосуванням оливкової олії важливі терпіння й регулярність. Щоб одержати помітний результат, знадобиться не менше двох місяців систематичних процедур – проводити їх бажано три рази в тиждень.

Loading...