Більшість українців, навіть занедужавши, ходять на роботу

Більшість українців, навіть занедужавши, ходять на роботу

Майже 60% українців звикли йти на роботу навіть тоді, коли відчувають нездужання. 22,1% українців займаються самолікуванням, працюючи під час хвороби вдома, 18% — викликають лікаря й оформляють лікарняний.

Джерело: Відомості

Майже 60% українців звикли йти на роботу навіть тоді, коли відчувають нездужання. 22,1% українців займаються самолікуванням, працюючи під час хвороби вдома, 18% — викликають лікаря й оформляють лікарняний. Найбільша кількість співгромадян — близько 60% — воліють іти на роботу, навіть якщо почувають себе погано.

Це показало інтернет-опитування, проведене порталом likar.info.

У той же час прес-служба Міністерства охорони здоров’я повідомляє, що за станом на 3 березня в країні зафіксовані 4447 випадків захворювання кором. Найбільша кількість випадків зараження — у західних регіонах. Ще тиждень тому число захворілих не досягало 4 тис., передає «Фокус».

За останній тиждень грипом і ГРВІ занедужали більше 200 тис. українців, з них госпіталізовані — трохи більше 7 тис. чоловік. Найбільша кількість хворих в Івано-Франківській області, найменша — у Києві. У Мінздраві відзначають, що показники захворюваності грипом і ГРВІ припустимий епідемпоріг поки не перевищують.

Loading...