Кімнатні рослини зволожують повітря і вбивають алергени

Кімнатні рослини зволожують повітря і вбивають алергени

Кімнатні рослини не тільки гарні - вони очищають повітря в будинку, наповнюють його киснем, зволожують.

Джерело: Відомості

Кімнатні рослини не тільки гарні - вони очищають повітря в будинку, наповнюють його киснем, зволожують. Для хорошого самопочуття поселіть у кімнатах різних зелених захисників.

Опалювальні системи висушують повітря, через що шкіра починає свербіти і лущитися.  Допоможе бостонська папороть, що відновлює вологість. А поруч із пальмою вам не страшні миючі речовини, штучне покриття підлог, лаки, запилені гардини - пальма усе поглинає.

Кактус захищає від електромагнітного випромінювання комп'ютерів, телевізорів та іншої техніки. Причому вважається, що чим довші голки в кактуса, то активніше він вловлює випромінювання. Тож поставте кактус поруч із монітором, і ви відчуєте приплив енергії.

Сансевієрія («тещин язик») - невибаглива рослина, що вночі виділяє більше кисню, ніж удень. Помістите одну рослину в спальні, вам буде легшає дихати, отже, і сон стане міцнішим. Дослідження показали, що підвищений рівень кисню в приміщенні підвищує тривалість сну на 10%.

Ви постелили вдома нове синтетичне покриття? Прикрасивши вітальню фікусом, ви вбережете себе від вдихання отруйних речовин, що містяться у синтетиці.

Листки золотого вуса (домашній женьшень), вкриті мікроскопічними отворами, поглинають отруйні речовини, що накопичуються в будинку й викликають сонливість та запаморочення. Ця рослина-антисептик також має потужне біополе, тож є енергетичним донором.

Якщо у вас щойно закінчився ремонт, поставте в кімнату горщик з алое (столітник). Соковита рослина очистить повітря від формаліну, бензину, що входять до складу фарб, лаків, герметиків. Спатіфіллум («жіноче щастя») поглинає мікроорганізми грибка та цвілі.

Loading...