До кінця 2014 року перинатальні центри будуть в усіх регіонах

До кінця 2014 року перинатальні центри будуть в усіх регіонах

В Україні створюється мережа сучасних високоспеціалізованих перинатальних центрів, наголосив міністр охорони здоров’я Олександр Аніщенко під час відвідування Кіровоградського перинатального центру.

Джерело: Відомості

В Україні створюється мережа сучасних високоспеціалізованих перинатальних центрів, наголосив міністр охорони здоров’я Олександр Аніщенко під час відвідування Кіровоградського перинатального центру, передає прес-служба МОЗ.

«Ми ознайомилися з першим обласним перинатальним центром ІІІ рівня, який відкривається у рамках національного проекту «Нове життя - нова якість охорони материнства і дитинства, - сказав він. - У центрі створені чудові комфортні умови для пацієнтів і медичних працівників, придбане сучасне медичне обладнання. Але перинатальний центр - це не лише установа й обладнання. Це перш за все підготовлені кадри, готові впроваджувати новий підхід до надання перинатальної допомоги».

Олександр Аніщенко також повідомив, що у цьому році в Україні заплановано відкрити ще 4 перинатальні центри, а до кінця 2014 року аналогічні медичні установи будуть створені у кожному регіоні України. 

Loading...