Їдучи у гори, подбайте про захист шкіри

Їдучи у гори, подбайте про захист шкіри

Збираючись у відпустку на гірськолижні курорти, подумайте не тільки про спорядження, а й про те, як захистити свою шкіру від впливу суворого гірського клімату

Джерело: Відомості

Збираючись у відпустку на гірськолижні курорти, подумайте не тільки про спорядження, а й про те, як захистити свою шкіру від впливу суворого гірського клімату.

Отже, які креми взяти з собою?

1. Жирний крем для тіла. Ідеальний варіант– крем-масло, що покриває невидимоюплівкою шкіру. Наносити його необхідно вранці, одразу після повернення з гір сном. Навіть якщо ви не збираєтеся підніматись у гори чи кататись на лижах, не нехтуйте хорошим зволоженням — шкіра в умовах гірського клімату висихає моментально.

2. Крем для обличчя з максимальним SP-фактором. У горах засмагати небезпечніше, бо збільшення висоти над рівнем моря призводить до розрідження атмосферних шарів, послаблюючи захист від шкідливої ​​дії ультрафіолету. І не забувайте повторно наносити крем, раз на пару годин. Його також можна використовувати як захист для губ, тим більше що не завжди зручно брати з собою на траси зайві предмети.

3. Зволожуючий крем для обличчя. Наносити його потрібно не менше ніж за годину до виходу на мороз.

І ще декілька порад з догляду за собою в горах.

Не поспішайте вмиватися вранці. Гірське повітря досить чисте, тому якщо ви вмивалися перед сном, краще не змивати природний шкірний жир.

Не забувайте про догляд за волоссям. Цілу відпустку вас будуть супроводжувати в'язані шапки і захисний шолом, а ввечері захочеться бути красивою. Тому краще взяти з собою шампунь для сухого волосся.  Постарайтеся розчісувати волосся трохи довше, ніж зазвичай. Так ви активізуєте кровообіг і захистите кінчики від пересихання.

Loading...