Фахівці рекомендують цілуватись три хвилини

Фахівці рекомендують цілуватись три хвилини

Вчені настільки серйозно взялися за поцілунок, що з’явилася нова наука, яка його вивчає — філематологія. Давно помічено, що пристрасні поцілунки не тільки піднімають настрій, а й поліпшують здоров’я.

Джерело: Відомості

Вчені настільки серйозно взялися за поцілунок, що з'явилася нова наука, яка його вивчає — філематологія. Давно помічено, що пристрасні поцілунки не тільки піднімають настрій, а й поліпшують здоров'я.

За визнанням стоматологів, при мокрих поцілунках виділяється особлива «сексуальна слина». Вона багата за вмістом на кальцій і фосфор і тому рятує від пародонтозу і карієсу.

А дієтологи запевняють, що при пристрасному поцілунку витрачається 12 калорій. І якщо цієї приємної процедури вдаватися щодня, то протягом року можна позбутися приблизно від кілограма зайвої ваги. Небагато, звичайно, але приємно худнути таким способом.

Деякі медики навіть стверджують, що часті поцілунки продовжують життя. Справа в тому, що під час цілування сповільнюється процес виділення деяких шкідливих хімічних сполук, що беруть участь у процесі старіння організму. А шкіра розгладжується і стає більш пружною, тому що поцілунок викликає напруження більш ніж 30 м'язів обличчя.

Але найголовніше: з медичної точки зору, тривалість ідеального поцілунку повинна бути три хвилини.

Loading...