Лікарі розповіли страшну правду про жіночі гормони

Лікарі розповіли страшну правду про жіночі гормони

Виявилося, що естроген є причиною більшості випадків раку грудей.

Джерело: Відомості

Американські вчені розповіли, що жіночі гормони, які відомі під однією загальною назвою «естроген», можуть бути причиною загибелі. Медики вивчили безліч різних досліджень, що стосуються жіночих гормонів і прийшли до досить страшного висновку - у 80% випадків рак грудей провокується естрогеном.

Лікарі прийшли до висновку, що блокатори естрогену можуть допомогти багатьом жінкам уникнути рецидиву раку грудей. Особливо це важливо для жінок в період менопаузи. Але справа в тому, що вживання блокаторів естрогену викликає ряд побічних ефектів. Естроген впливає на психічний стан, когнітивні функції, лібідо і нервову систему. Тому застосування блокаторів може обернутися розвитком інших захворювань, в тому числі, психічних розладів, хвороб нервової системи і мозку.

Також медики розповіли, що у жінок, у порівнянні з чоловіками, більш низький рівень серотоніну. Тому жінки більш схильні до депресії і істеричних розладів, а також різних порушень харчової поведінки. Фахівці вважають, що рівень серотоніну можна регулювати за допомогою їжі, наприклад, бананів і темного шоколаду. Підвищення рівня цього гормону дозволяє жінкам бути більш врівноваженими і дивитися на життя позитивніше.

Loading...