Вчені: Відсутність сексу загрожує чоловікам смертю

Вчені: Відсутність сексу загрожує чоловікам смертю

Вчені-кардіологи пояснили, яким чином відсутність сексу впливає на здоровя і потенцію чоловіків.

Джерело: Відомості

Відсутність сексу в підсумку, може навіть призвести до смертельного результату. Особливо небезпечним в такому випадку, є вік чоловіків старше 40 років.

Вчені-кардіологи і сексопатологи під час тривалих досліджень помітили певну закономірність. Ця закономірність пов'язує вік, стан здоров'я з періодичністю занять сексом. Припинення сексуальної активності збільшує ризик захворювання серцево-судинної системи, особливо в старшому віці.

У наукових дослідженнях взяли участь півтори сотні добровольців, що погодилися певний час не займатися сексом. В результаті з'ясувалося, що в такому разі погіршення здоров'я рівнозначно втраті здоров'я як у завзятого курця, що багато років не випускає сигарети з рота. В результаті, у випробовуваних збільшилася небезпека виникнення всього спектра серцево-судинних захворювань. А у чоловіків старшого віку така небезпека могла навіть привести до несподіваної зупинки серця. Тому поряд з періодичним заняттям сексом кожен чоловік такого віку повинен мати в кишені нітрогліцирин.

Loading...