Учені назвали продукт, який зміцнить імунітет і захистить від раку

Учені назвали продукт, який зміцнить імунітет і захистить від раку

Завдяки цілому комплексу вітамінів і мінералів гранат благотворно впливає на весь організм.

Джерело: Відомості

У гранаті містяться 15 амінокислот, йод, калій, залізо, кальцій та інші мікроелементи, а також вітаміни С, Р, В6 і В12 у великій кількості, повідомляє IsraInfo.

Фахівці стверджують, що гранат зменшує ризик розвитку раку молочної залози і простати. Гранатовий сік, завдяки вмісту антиокислювальних і протизапальних речовин, перешкоджає росту злоякісних клітин і уповільнює розвиток онкологічних захворювань.

Гранат допомагає зберегти молодість, оскільки сприяє очищенню і оновленню клітин. Продукт виводить з організму постарілі мітохондрії, а також, завдяки особливій молекулі, захищає клітини від вікових змін.

Медики заявляють, що четверта частина граната, з'їдена в день, допоможе зміцнити імунітет. Корисні речовини фрукта запускають роботу імунної системи, захищаючи організм від вірусів.

Також, цей продукт веде до підвищення гемоглобіну. Особливо він корисний вагітним жінкам. Гранатовий сік полегшує токсикоз і упорядковує роботу шлунково-кишкового тракту, покращуючи травлення і видаляючи з кишечника перероблені залишки їжі.

Loading...