Учені: до 2030 року зникне потреба в лікарнях

Учені: до 2030 року зникне потреба в лікарнях

В лікуванні будуть активно застосовуватися нанотехнології.

Джерело: Відомості

Американські вчені впевнені, що до 2030 року люди більше не потребуватимуть лікарень, оскільки в усьому світі буде активно розвиватися персоналізована медицина, повідомляє Informing.

Також, на їхню думку, в лікуванні будуть активно застосовуватися нанотехнології.

Як вважають фахівці, людина буде проходити лікування вдома за необхідності. Але потреба в лікуванні, як такому, буде виникати вкрай рідко. Учені впевнені, що більшість хвороб в найближчі роки людство переможе. Також зараз медицина активно розвивається в напрямку попередження захворювань.

У майбутньому ймовірність нещасних випадків може впасти до нуля. Регенеративна медицина досягне рівня, який дозволить суттєво продовжити життя людини. Усі дані про стан здоров'я лікар буде отримувати за допомогою смартфонів. Учені вірять, що з часом з'явиться сканер, який зможе в лічені секунди зібрати інформацію про стан здоров'я людини.

Хірургічні операції в майбутньому зможуть виконувати всередині тіла мікророботи. А при необхідності людина відразу ж отримає новий орган, створений за допомогою 3D-друку. У майбутньому також з'явиться можливість вносити зміни в гени, що дозволить уникнути розвитку багатьох захворювань, які важко піддаються лікуванню. 

Loading...