Учені: М’ясо продовжує тривалість життя людини

Учені: М’ясо продовжує тривалість життя людини

Вчені з Каліфорнійського університету в Сан-Франциско заявили про те, що в людей, котрі вживають в їжу м’ясо, збільшується тривалість життя.

Джерело: Відомості

Раніше вже було доведено, що на тривалість життя, крім генів, впливає також безліч зовнішніх чинників, таких, як соціальне середовище, місце роботи, екологія. Тепер же вчені знайшли докази того, що й деякі продукти можуть змінювати тривалість життя людини, повідомляє Informing.

Всім відомо, що людина живе набагато довше, ніж багато інших мешканців на нашої планеті. Точно досліджувати, скільки років певний продукт «відніме» або «додасть» досить складно.

Проте вчені все ж встановили, що м'ясо не можна прибирати з раціону людини. Цей продукт, впевнені фахівці, дійсно може продовжити тривалість життя. Але щоб користь була максимальною, не означає, що потрібно вживати тільки м'ясо.

Раціон повинен бути збалансованим і складатися не тільки з м'яса. Необхідно вживати в їжу овочі, фрукти, молочні продукти, різні крупи. Це забезпечить всі клітини організму необхідними їм елементами, що дозволить прожити довго і залишатися при здоровому глузді.

Фахівці радять не тільки стежити за раціоном, але і займатися спортом, висипатися, а також відмовитися від шкідливих звичок. 

Loading...