Більше 90% захворювань викликані забрудненням кишечника

Більше 90% захворювань викликані забрудненням кишечника

Забруднення і інтоксикація товстої кишки може сильно вплинути на якість нашого життя, в результаті можуть розвинутися різні захворювання.

Джерело: Відомості

Забруднення і інтоксикація товстої кишки може сильно вплинути на якість нашого життя, в результаті можуть розвинутися різні захворювання (наприклад, діабет) або з'явитися часті головні болі. Очищення ж кишечника йде на користь всьому організму.

Багато людей навіть не підозрюють, що близько 90 % захворювань, а також проблеми з вагою пов'язані саме із забрудненням кишечника. Адже цей орган грає дуже важливу роль в нашому організмі: він відповідає за виведення всіх відходів, токсинів і шлаків, яких тіло більше не потребує. Якщо ж вони з якоїсь причини залишаться, то це може викликати серйозні проблеми зі здоров'ям.

В організмі людей, які страждають від проблем з травленням, відбувається наступне: в їх товстій кишці накопичується велика кількість харчових відходів, які, піддаючись впливу високих температур протягом двох днів і більше, проходять процеси бродіння і гниття.

Всі токсини, які накопичуються в кишечнику внаслідок запору, потрапляють в печінку, а потім через кров розповсюджуються по всьому організму, що викликає серйозні проблеми зі шкірою, а також розвиток різних хронічних захворювань.

Небезпеки, пов'язані з забрудненням кишечника

Пряма кишка є частиною системи очищення нашого організму і виконує дуже важливу функцію. Незважаючи на те, що у більшості людей з травленням все в порядку, дуже важливо регулярно проводити очищення кишечника з тим, щоб напевно видалити будь-які відходи, що залишилися в ньому і запобігти, таким чином, їх потрапляння в кровотік.

Це дійсно допоможе уникнути багатьох серйозних захворювань в майбутньому.

Серед основних проблем, пов'язаних із забрудненням кишечника, можна виділити наступні:

здуття живота

проблеми із зайвою вагою

перепади настрою

порушення перистальтики кишечника або запор

болі в спині і головні болі

недолік енергії

ослаблення імунної системи

відсутність апетиту

неприємний запах з рота і неприємний запах тіла

діарея

поява пігментних плям на шкірі

прищі і вугрі

діабет

стрес, безсоння і підвищене занепокоєння

різні види раку

випадання волосся

варикозне розширення вен

Чому так важливо очищати кишечник?

Сучасний спосіб життя викликає безліч проблем, у тому числі, проблеми з травленням і належним виведенням відходів з організму, не кажучи вже про значне скупчення токсинів та інших шкідливих речовин, які можуть завдати шкоди нашому здоров'ю.

Дійсно, якщо не дотримуватися збалансованого раціону харчування, не робити ніяких фізичних вправ і в принципі не намагатися вести здоровий спосіб життя, то у нашої травної системи швидше за все виникнуть певні труднощі з виведенням всіх шлаків і відходів, яких тіло більше не потребує, в результаті вони будуть просто накопичуватися в кишечнику.

Результатом подібного скупчення будуть від 2 до 11 кг відходів, що зберігаються в товстій кишці! Це, безумовно, призводить до поширення бактерій і токсинів по всьому тілу за допомогою кровоносних капілярів, прилеглих до стінок кишечника, в результаті забруднюються і страждають і інші внутрішні органи і можуть розвинутися хронічні захворювання.

Як дізнатися, що кишечник дійсно забруднений і йому потрібно очищення?

Людина може дізнатися про те, що його кишечник потрібно почистити, коли помітить у себе один або декілька з наступних симптомів:

важкість у шлунку

втома і брак енергії

підвищене газоутворення або метеоризм

кислотність і повільне травлення

надмірна вага і харчові пристрасті

алергія на певні продукти харчування

часті головні болі

проблеми зі сном

неприємний запах з рота і відчуття спраги

часті простудні захворювання і рясна секреція слизу

проблеми зі шкірою, наприклад, сухість, поява прищів або вугрової висипки

почервоніння очей або поява мішків під очима

випадання волосся

Як правильно очищати кишечник?

Для того, щоб правильно очистити кишечник, необхідно змінити свої звички і в принципі визнати той факт, що ми самі забруднюємо наш організм неправильним харчуванням і тим самим шкодимо своєму здоров'ю.

Ось деякі з речей, які ми можемо зробити для очищення свого кишечника і, як наслідок, для поліпшення якості життя:

готувати собі поживний сніданок, що включає достатню кількість клітковини і рідини (води).

пити по лимонну воду вранці натщесерце.

поліпшити свій раціон харчування за рахунок збільшення кількості споживаних фруктів і овочів, а також злаків і знову ... води.

Приділяти хоча б 30 хвилин в день фізичним вправам. Це стане доброю звичкою, яка буде сприяти травленню і підтримувати в тонусі все ваше тіло.

При очищенні кишечника буде не зайве зробити клізми, це прискорить і полегшить процес. Можна робити кавові клізми або просто з фізіологічним розчином (сольовий розчин). Головне проконсультуватися з лікарем і правильно виконувати саму процедуру, щоб не виникло будь-яких ускладнень.

Спеціальний сік для очищення кишечника

До вищенаведених рекомендацій можемо додати ще один рецепт натурального соку, що володіє властивостями детоксикації. В даному випадку очищающий сік буде поєднувати в собі переваги ананаса, огірка і алое вера. Так, у вас вийде ідеальний напій для вашого кишечника!

Інгредієнти:

2 апельсина

1 лимон

2 кружечка ананаса

1 огірок

1 яблуко

Сік алое вера

Як приготувати:

-  Вичавіть сік з цитрусових, перелийте в блендер і додайте туди порізаний ананас, очищений від шкірки і порізаний огірок, яблуко і сік з 1 листа алое вера.

-  Потім змішайте всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної консистенції і додайте при необхідності трохи води. Ось і все, пийте такий сік з ранку натщесерце протягом двох тижнів підряд. 

Loading...