Знаменитий голландський лікар Корнеліус Моерман розробив свої методи лікування раку

Знаменитий голландський лікар Корнеліус Моерман  розробив свої методи лікування раку

У Голландії визнали сироїдіння офіційним методом лікування раку.

Джерело: Відомості

Знаменитий голландський лікар Корнеліус Моерман багато десятиліть воював з раком (помер в 1988 р у віці 95 років). Він розробив свої методи лікування цієї сташної недуги, виходячи зі спростування основних, класичних постулатів медицини про рак.

Велику підтримку доктору Моерману надали: двічі лауреат Нобелівської премії Лінус Паулінг (Каліфорнія), і лауреат Нобелівської премії Герхард  Домагк. Обидва назвали його теорію і практику лікування раку тільки методами правильного харчування "великим проривом у вирішенні проблеми раку".

Лікувальне харчування при раку

Дієта Моермана не зовсім сирїдна - вона заснована на свіжих овочах, фруктах, натуральних соках, також включає зернові: хліб, макарони з борошна грубого помолу, нешліфований рис і молочні продукти.

Є дані про успішне лікування раку повним сироїдінням: "Минулого тижня брали біопсію - ракових клітин не виявлено. Сказати що я щасливий, це нічого не сказати. Харчування було таким: протягом дня пив суміш соків по Бройсу, не фільтровану, від 1,5 до 2-х літрів в день, ввечері їв сирі овочі - гарбуз, цвітну капусту, зелену редьку, щось одне за раз. З пиття пив настої трав і ягід шипшини. Так харчувався кілька місяців. Останнім часом соки трохи набридли, їм просто овочі - буряк, морква, капуста, гарбуз, іноді яблука. Все сиро-моно ".

Вилікуватися від раку самостійно

Причина раку, більш того, причина всіх чотирьохсот його різновидів, відома. Це - нездоровий спосіб життя, нелюдське, ракове харчування. Тобто все людство вживає їжу, більш їстівну для ракових (переродилися) клітин, ніж для нормальних.

Поїдаючи моносахариди і білки тваринного походження, ми годуємо наші онкоклітини, які постійно утворюються в будь-якому організмі і до пори знищуються нашою імунною системою. І цим, самі вирощуємо свій рак. Всі успішні системи лікування раку обмежують солодощі і білки. Відмова від моносахаридів і тваринних білків, до яких ми так звикли, багато десятиліть годуючи свій рак, викликає у нас почуття голоду, слабкість, головний біль.

Але після переходу на природне, рослинне харчування наше самопочуття поліпшується і наша вага починає збільшуватися, незважаючи на низьку калорійність живої їжі і фізичне навантаження (якщо така станеться). Поліпшується кров, зникають болі, починають розсмоктуватися метастази. Рак - на 100% особиста заслуга! Але ракова пухлина жива, тому її можна вбити, умертвити, задушити голодом тільки самому носієві - власнику - годувальнику цієї пухлини. Вам залишається тільки самовиживання! Ми не лікуємо, не рятуємо хворого - рак невиліковний, це єдина відома науці безсмертна форма життя. Ми лише вчимо саму людину вбивати свій рак.

Досвід лікування від раку за допомогою сироїдіння

"Я ніколи не писала про сиру дієту і рак. Однак, саме це захворювання є для мене головним мотиватором до постійного прагнення до сироїдного стилю життя.

Першим прикладом користі вегетаріанства і сироїдіння в моєму житті став мій вітчим, у якого, як і у всіх його братів, був рак простати. Цей рак можна діагностувати напевно тільки безповоротно - головним індикатором є аналіз крові на якийсь показник PSA. Чим вище він, тим більше лікар умовляє вас вирізати простату або пройти ще якусь жахливу процедуру типу радіації.

Мій вітчим регулярно робив цей аналіз багато років, але коли індикатор піднявся, мама вмовила його не бігти на операцію, знайшла відео-касету лікаря, яка сама вилікувалася від раку грудей, і вмовила спробувати вегетаріанську дієту. Батьки купили соковижималку і стали робити соки, закуповуючи моркву мішками. Індикатор PSA знизився і так тривало десь рік.

Потім лінь взяла верх, вітчим вирішив, що смажене м'ясо важливіше для здоров'я, ще через рік PSA різко піднявся, і він прооперувався, а потім ще й радіацію пройшов, наївно вважаючи, що тепер він може їсти все що хоче і буде як новенький. Живе він в принципі не погано, і вважає що вегетаріанство і соки це дурниці минулого, але все ще п'є соєве молоко.

Вважається, що сира дієта робить середовище організму лужним, а їжа на зразок цукру, борошна і м'яса окисляє організм. Рак не може розвиватися в лужному середовищі. У 1931 році німецький фізіолог Отто Варбург отримав Нобелівську Премію за відкриття дихальних ферментів клітин, особливо ракових клітин. Він вважав, що основною причиною раку є заміна нормального дихання клітин киснем на ферментацію цукру. Він був упевнений, що чим нижче рН, тим нижча концентрація кисню, і, отже, тим більше ракових клітин.

Особисто я впевнена, що, при виключенні екстремальних зовнішніх факторів типу Чорнобиля і азбесту, людина на сироїдній дієті не може захворіти на рак. А людина, яка вже захворіла на рак, може вилікуватися.

Всі розуміють, що на такий "дієті" можна схуднути, знизити холестерин, і поліпшити шкіру. Багато хто навіть готовий повірити, що сироїдіння допоможе діабетикам. Але рак видається чимось іншим, і ніяка дієта тут допомогти не може. А сироїдіння просто дає можливість організму працювати справно ".

Із особистого щоденника  http://rawinrussian.livejournal.com/42341.html#cutid1

Loading...