Китайські лікарі склали перший посібник зі схуднення

Китайські лікарі склали перший посібник зі схуднення

Через швидке зростання в країні людей з надмірною вагою, китайські медики склали й опублікували перший посібник зі схуднення.

Джерело: Відомості

Фахівці помітили, що кількість населення із зайвою вагою в Китаї збільшується швидше, ніж в розвинених країнах. Згідно з відомостями, отриманими державним комітетом у справах охорони здоров'я і планового дітонародження КНР, станом на кінець минулого року надмірну вагу має понад 30% громадян Китаю старших за 18 років, повідомляє Informing.

Над рекомендаціями працювали протягом року понад 100 фахівців із Китайської асоціації лікарів (CMDA), китайської міжнародної асоціації з обміну і освіти в медицині nf охороні здоров'я (CPAM) і ще двох медичних організацій. Посібник складається з декількох розділів. У них містяться рекомендації про підбір режиму харчування та фізичних вправ.

Пілотний проект по роботі з населенням, яке страждає від надмірної ваги, а також для профілактики ожиріння вже запустили в 39 лікарнях 20 великих китайських міст. Очікується, що пізніше ця програма буде працювати і в інших медичних установах країни.

Loading...