Як позбутися неприємних запахів під пахвами

Як позбутися неприємних запахів під пахвами

Чотири кращих способи боротьби із запахом з під пахв.

Джерело: Відомості

З настанням теплої пори року проблема неприємного запаху тіла стане особливо актуальною. І ось кілька простих способів позбутися від аромату неприємних запахів під пахвами.

Загальна чистота і гігієна. Очевидні рекомендації, яких багато хто чомусь не дотримується. Приймайте душ з антибактеріальним милом двічі на день в спекотні літні дні, так як він допомагає позбутися від запаху, що викликається бактеріями під пахвами. Носіть одяг з натуральних тканин, яка дозволяє шкірі дихати, і утримуйтеся від синтетики, так як вона не поглинає піт і подразнює шкіру.

 Слідкуйте за харчуванням. Літо - це час, коли необхідно обмежити вживання кави, "порожніх калорій" і гострих страв. Всі ці продукти і напої, особливо що містять кофеїн, стимулюють потові залози, що призводить до надмірного потовиділення і неприємного запаху під пахвами.

Використовуйте лимон. Лимон є чудовим домашнім засобом, повністю натуральним і не має побічних ефектів. Втирайте половинку лимона в пахви і дозвольте соку висохнути на шкірі. Через деякий час ви можете прийняти душ. Це швидко позбавить від неприємного запаху і дозволить зберегти свіжість надовго.

Зменшуйте кислотність шкіри. Бактерії на шкірі не здатні виживати в кислотному середовищі, Отже, зменшення показника рН шкіри за допомогою, наприклад, яблучного оцту, олії чайного дерева або гамамелісу запобігає появі неприємного запаху під пахвами.

Loading...