Пивні дріжджі позбавлять надокучливих веснянок

Пивні дріжджі позбавлять надокучливих веснянок

Найбільш яскраво веснянки проявляються навесні, коли людина потрапляє під прямі сонячні промені.

Джерело: Відомості

Звісно, не всім це подобається. Тому люди шукають методи, як їх позбутися. Пропонуємо кілька народних.

На 100 мл обов’язково кип’яченої прохолодної води додавати 10 крапель свіжо вичавленого лимонного соку, перемішати і ватяним тампоном протирати обличчя вранці і ввечері в якості очищення.

Петрушка – чудо рослина яке допоможе вам позбутися веснянок назавжди. Її можна просто додавати в їжу у вигляді зелені або навіть взагалі просто так жувати або можна приготувати різні маски та інші засоби прямо в домашніх умовах.

Дуже добре позбутися веснянок назавжди вам може допомогти диня! Шкірку можна прикладати до обличчя, насіння можна зварити і вмиватися отриманим настоєм, а зі звареної м’якоті можна приготувати маску для обличчя.

Також добре відбілює обличчя, в тому числі і прибирає веснянки свіжий огірок. Його можна нарізати кружечками і укладати на обличчя, тримати хвилин 20 і потім зняти.

Якщо вам нічого не допомагає можна піти на хитрість і приховати веснянки за допомогою морквяного соку, він додасть шкірі жовтуватого вигляду і веснянки будуть не так помітні.

Дуже ефективні живі пивні дріжджі, які можна купити на заводі з виробництва пива, але ось випити півсклянки таких дріжджів вранці і ввечері – це подвиг, бо не всякий переносить їх смак і запах. 

Loading...