Як застосовувати і де зберігати водохресну воду?

Як застосовувати і де зберігати водохресну воду?

Віруюча людина вживає святу воду не просто для втамування спраги, а заради засвоєння її благодатних властивостей.

Джерело: Відомості

Вода - це життя на землі. Але є така вода, яка служить як ліки від усіх недуг і бід. Таку воду можна отримати всього раз на рік, на велике церковне свято Водохреща. Він проходить 19 січня і в цей день відбувається велике хрещення води. Всього на мить в цей день відкриваються небеса, і сила Господня дає неймовірну енергію всій воді на землі. Люди, які купуються в святому джерелі (це може бути освячене озеро, річка або навіть ставок), отримують Боже благословіння на цілий рік, перестають хворіти і набираються життєвої енергії. Що ж таке водохресна вода, і чим вона відрізняється від звичайної, розповіла учасниця «Битви екстрасенсів-13» в Україні, експерт проекту «Слідство ведуть екстрасенси» емпат Лариса Гуцану.

 «Освячення води - це призивання на неї благодаті Святого Духа. Віруюча людина п'є святу воду не просто для втамування спраги, а заради засвоєння її благодатних властивостей, для лікування від хвороби або душевної зневіри, з її допомогою вона очищає житло від всілякої скверни. Також свята вода допомагає у вигнанні демонів. Окроплення і обмивання виганяють ворожі сили. Кажуть, що така вода, наділена величезною силою, яка є для людини панацеєю від усього погано, а зберігається вона роками і при цьому не цвіте і не псується», - розповіла Лариса.

Поради від Лариса Гуцану:

Якщо вода з хрещення зацвіла або зіпсувалася, її слід вилити в річку або злити в коріння дерева. Посуд з-під неї не можна використовувати в побуті.

Водохресну воду не потрібно брати відрами, так як одну краплю води можна додати в просту воду і вона освятиться. А тим, хто не встиг набрати в той день воду, може в будь-який день прийти в будь-який храм, вона завжди там є.

Зберігати її слід біля ікон. З нею можна робити все: окроплювати житло для його очищення, пити від хвороб, омивати себе і дітей при поганому самопочутті.

Застосування найпростіше. На світанку, натщесерце потрібно пити по три столових ложки, бажано робити це з молитвою «Отче наш». Читати молитву потрібно 7 або 14 раз, тільки так вона має силу.

При прийомі води категорично забороняється лаятися, допускати неблагочестиві вчинки або думати про лихе. Так як вода втрачає свою цілющу силу.

Джерело:ekstrasens.stb.ua

Loading...