Червоне вино і ягоди попередять імпотенцію

Червоне вино і ягоди попередять імпотенцію

Можна без пігулок знизити ризик імпотенції, пише The Daily Mail.

Джерело: Відомості

Отже, експерти радять з'їдати по жмені ягід три рази на тиждень або випивати кілька келихів вина. За ефективністю можна порівняти ягоди з пішими прогулянками тривалістю 5 годин на тиждень.

Секрет  у  флаваноїдах і антоціанах - природних з'єднаннях з ягід. Наприклад, флаваноїди з чорниці знижують ступінь статевого безсилля на 14%. Ці ж сполуки можна знайти у вишні, редисці, чорній смородині і чорниці. А в цитрусових є флавони з аналогічним ефектом.

Якщо поєднувати звичку ходити пішки і раціон, багатий фруктами, ягодами, то ризик сексуальної дисфункції знизиться на 21%. Справа в тому, що заявлені з'єднання і фізична активність покращують судинний статус. А статеве безсилля нерідко є ознакою поганих судин і серця.

У рамках дослідження природних сполук вчені простежили більш ніж за 50 000 чоловіками середнього віку, починаючи з 1986 року. Вчених, зокрема, цікавила наявність в раціоні антоціанів, флаванона і флавонів. І регулярне споживання продуктів з цими сполуками знижувало ймовірність еректильної дисфункції точно на 10%.

Loading...