Молочниця – це грибок і її треба лікувати

Молочниця – це грибок і її треба лікувати

Можна відразу іти до лікаря, а можна спробувати вирішити цю проблему народними методами в домашніх умовах.

Джерело: Відомості

Грибок молочниці постійно живе в організмі людини, але проявляє себе в основному під час ослабленого імунітету. Відчуття, з якими жінка у цей час стикається, дуже неприємні: постійний свербіж, набряк статевих губ, неможливість інтимних стосунків. Сьогодні чимало є медичних препаратів, які позбавляють цієї неприємності уже за 3-4 дні.

Якщо говорити про народні методи лікування молочниці, найпопулярнішим є настій ромашки, натуральний йогурт без будь-яких добавок і яблучний оцет (розведений з водою в пропорції 50:50). Змочи тампон в рідині, і залиш в піхві на 2-3 години. Найкраще робити процедуру ввечері.

Також від молочниці роблять спринцювання з розбавленого прополісу (половина чайної ложки настою на 3 столові ложки води). Спринцювання необхідно проводити щодня.

Під час лікування молочниці бажано також дотримуватися дієти, не вживати алкоголь, утриматися від мучного та солодкого (прибрати всі продукти, де є дріжджі). При цьому, бажано поліпшити мікрофлору кишечника. Для цього вживай кисломолочні продукти, або ж придбай спеціальні бактерії в аптеці.

Loading...