97% людських смертей викликані зараженням паразитами

97% людських смертей викликані зараженням паразитами

Дослідження показали, що люди, в організмі яких немає паразитів, живуть в середньому на 21 рік довше, ніж ті, чиї організми є носіями для паразитів.

Джерело: Відомості

- Ще пару років тому, медичне співтовариство вважало, що паразити максимум послаблюють імунітет людини. Але не є першопричиною захворювань. Зараз же, у міру накопичення статистики і досліджень, які стартували в цьому напрямку, стає зрозуміло, що саме зараження паразитами призводить до виникнення практично всіх важких хвороб у людини. Я особисто довіряю статистикою ВООЗ і можу сказати, що вона підтверджується дослідженнями нашого інституту. Дійсно, 97% людських смертей викликані зараженням паразитами. І це не тільки смерті від хвороб. Переважна більшість так званих "природних смертей" - це наслідки діяльності паразитів усередині Вашого тіла, - говорить лікар-паразитолог Сергій Риков в інтерв'ю Мед-інфо.

Глисти, а якщо бути точним гельмінти - вельми небезпечні. Вони в буквальному сенсі руйнують кишечник, приводячи до його гниття і в кінцевому результаті - до смертельного результату. І до речі, навіть гельмінтів досить складно виявити і знищити.

Поряд з ними існують тисячі паразитів, які можуть жити у печінці, мозку, легенях, крові, шлунку. І практично всі вони - смертельні. Частина з них відразу починає діяти агресивно і руйнує організм. Частина - до пори до часу діє непомітно, поки їх кількість не стане такою, що організм-носій вже не може витримувати і людина помирає.

При цьому, я з упевненістю можу сказати, що паразитами заражені практично всі. Просто більшість з них вкрай важко виявити. А коли з'являються наслідки зараження паразитами, то лікарі намагаються лікувати саме їх. Навіть при розтині тіл для виявлення паразитів потрібні спеціальні аналізи. Принаймні для більшості з них.

Як з'ясувалося, деякі стрічкові черв'яки здатні приводити до раку. Причому, формально заражається не сама людина, а саме черв’яки. Але їх злоякісні клітини поширюються по всьому організму, заражаючи людини. Таке відбувається, коли личинки хробака потрапляє з кишечника в лімфатичні вузли людини. У підсумку вони перетворюються в ракові пухлини, стрімко заражають людини. Смерть настає буквально за лічені місяці.

Ще один поширений випадок - зараження паразитами мозку людини. Це призводить до неврозу, швидкої втомлюваності, надмірної збудливості і різким змінам настрою. А на більш пізній стадії в міру заповнення мозку паразитами, розвиваються більш серйозні захворювання, які в підсумку призводять до смерті.

Третій приклад - зараження паразитами людського серця. Вважається, що це вельми слабо поширена хвороба. Але насправді в якійсь кількості серцеві черв'яки присутні приблизно у 23% людей. Тобто фактично у кожного четвертого. На ранній стадії вони абсолютно непомітні їх вплив на організм зведено до нуля. Але чим довше часу проходить, тим сильніше помітна діяльність черв'яків в серці людини. Саме вони стають першопричиною безлічі серцевих захворювань, а якщо говорити про раптову смерть через зупинку серця, то на частку цих паразитів припадає майже 100% таких випадків.

Loading...