Вода з лимоном омолодить ваш організм

Вода  з лимоном омолодить ваш організм

Якщо ви хочете добре виглядати, добре себе почувати і не хворіти, вживайте щоранку натще стакан води зі свіжо вижатим лимоном.

Джерело: Відомості

Зарядка імунної системи

Якщо ви збираєтеся на гірськолижний курорт або плануєте провести новорічні свята у великій компанії, ви можете уникнути зараження грипом, вживаючи воду з вітаміном C.

Молода шкіра

Лимони містять антиоксиданти, що допомагають боротися з вільними радикалами і токсинами, що допоможе надовго зберегти молодість, природний колір і пружність шкіри. Крім того, вітамін С допомагає уповільнити процес старіння, збільшити синтез колагену.

Боротьба з зайвою вагою

Лимонна вода прискорює метаболізм, синтез жирів і знижує рівень поганого холестерину, все це найкращим чином позначиться на вашій фігурі.

Швидке травлення

Лимонна вода очищає кишечник і травний тракт, «вимиваючи» при цьому токсини.

Підвищення енергії

Відчуваєте сильну втому навіть після хорошого сну? Вітамін С допомагає запобігти анемії, оскільки сприяє абсорбції заліза.

Захист від раку

Лимони містять багато антиоксидантів у вигляді флавоноїдів і вітаміну С, які допомагають очистити організм від небажаних вільних радикалів, що зменшує ризики розвитку раку.

Здоровий організм

Лимонна вода також містить велику кількість калію, важливого мінералу, який покращує роботу мозку і тримає під контролем кров'яний тиск.

Свіже дихання

М'яка антимікробна властивість лимонної води ідеально підходить для освіження дихання і запобігає  захворюванню ясен.

Loading...