Корейські медики розробили новий препарат проти куріння

Корейські медики розробили новий препарат проти куріння

Препарат дозволяє поступово усувати викликані курінням захворювання системи кровообігу та органів дихання, включаючи кашель і напади астми.

Джерело: Відомості

У КНДР розробили новий засіб у вигляді таблеток, який допомагає курцям позбутися шкідливої ​​звички. Як повідомляють місцеві ЗМІ, до складу препарату, виготовленого на основі природних лікарських рослин, входять такі компоненти, як порошки женьшеню та ієвльової сльози, екстракт істода тонколистого і ряд інших.

На думку північнокорейських медиків, цей засіб підвищує імунітет і не чинить побічного негативного впливу на людський організм. Препарат дозволяє поступово усувати викликані курінням захворювання системи кровообігу та органів дихання, включаючи кашель і напади астми. Курс лікування становить 7–10 днів. Позбутися паління в КНДР можна також за допомогою голкотерапії.

Незважаючи на те, що любителів «подиміти» в КНДР поки ще вистачає, в останні роки, завдяки цілеспрямованій антитютюновій компанії, їхнє число неухильно скорочується. Такі результати були досягнуті за рахунок активної пропаганди в засобах масової інформації здорового способу життя. Вільними від куріння зонами оголошені кінотеатри, концертні зали, навчальні заклади, лікарні.

У КНДР курить в основному сильна половина людства. Побачити на вулиці, в установі, на підприємстві, в кафе чи ресторані кореянку з сигаретою майже неможливо. У суспільну свідомість цієї країни не вкладається образ такої жінки. Виняток становлять тільки старенькі, які проживають у сільській місцевості, що пристрастилися до тютюну ще у важкий період японської окупації, пише ТАСС.

Loading...