Росія — один із найбільших торгівельних партнерів Волині

Російська Федерація залишається одним з основних торгівельних партнерів області, поступаючись лише Німеччині в експорті.

Джерело: Відомості

Російська Федерація залишається одним з основних торгівельних партнерів області, поступаючись лише Німеччині в експорті, в імпорті – на восьмому місці серед 75 країн світу, з якими область здійснювала зовнішньоекономічну діяльність.

Як повідомили у головному управлінні статистики у Волинській області, за січень–червень до цієї країни експортовано товарів і послуг на суму 65,0 млн.дол. США, імпортовано – на 19,3 млн.дол., що відповідно на 1,3% більше і на 1,5% менше, ніж за цей період торік.

 Підприємства області відвантажували меблі, сири, котли, машини та механічні пристрої, деревину і вироби з неї, вироби з чорних металів та з полімерних матеріалів і пластмас, автобуси. Одержували переважно чорні метали, пластмаси і полімерні матеріали у первинних формах, деревоволокнисті плити та вироби з паперу і картону.

Крім товарів, суб'єкти господарювання області здійснювали експорт–імпорт послуг. Надавали, в основному, транспортні, комп’ютерні та послуги у сфері охорони здоров’я, отримували – послуги, пов’язані з подорожами, рекламні та маркетингові дослідження і наукові та технічні послуги.

Loading...