Продавати свою продукцію селянам допоможе обласна рада

Продавати свою продукцію селянам допоможе обласна рада

Програма обласної ради про ринкові відносини на селі стала переможцем державного конкурсу.

Джерело: Відомості

Программа обласноїради про ринкові відносини на селі стала переможцем державного конкурсу.

Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні, який виконує функції дирекції Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування,  повідомив Волинську обласну раду, що  поданий нею проект «Пілотний проект організації комунальної системи сприяння виробництву та реалізації продукції домогосподарств як інструмент розвитку ринкових відносин на селі» визначений переможцем Конкурсу 2013 року.

Проект спрямований на комплексне вирішення проблем сільських територій шляхом стимулювання економічної активності  громад. В рамках проекту буде організовано комунальну систему сприяння виробництву та збуту надлишків сільськогосподарської продукції, виробленої дрібними сільськогосподарськими виробниками.
Співвиконавцями проекту, окрім Волиньради, стали також Датинська сільська рада Ратнівського району, Хобултівська сільська рада Володимир-Волинського району, Тростянецька сільська рада Ківерцівського району та Четвертянська сільська рада Маневицького району.

Загальний обсяг коштів, необхідних для реалізації проекту становить   один мільйон 451 тисяча гривень. За умовами конкурсу, 500 тис. грн. надійде з державного бюджету, 754,8 тис. грн. потрібно передбачити в обласному бюджеті 2014 року.   До проекту долучаться своїми  бюджетними фінансами і сільські ради

При стабільному фінансуванні проект буде реалізовано у 2014 році.  
 

Loading...