У Луцьку розпочинається благодійна акція «Скоро до школи»

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Луцької міської ради оголошує про початок благодійної акції «Скоро до школи» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Джерело: Відомості

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Луцької міської ради оголошує про початок благодійної акції «Скоро до школи» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Під час акції усі бажаючі можуть подарувати дітям, які потребують особливої соціальної підтримки, канцелярські набори, зошити, щоденники, шкільну форму, спортивний одяг, взуття, солодощі та іграшки.

Акція «Скоро до школи» триватиме з 6 по 21 серпня 2012 року.

На обліку Луцького міського центру соціальних служб СДМ перебуває 307 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, де виховується 587 дітей; 195 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Цього року уперше за парти сядуть 43 дитини з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Подарунки для школяриків можна приносити у Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00 за адресою: м. Луцьк, пр. Соборності, 18 (праве крило РАЦСу). Контактний телефон: (0332) 25-50-42, 29-05-48, 29-05-46.

Не будьте байдужими. Зробіть дітям подарунок! Допомогти може кожен.  

Loading...