В Луцьку презентували книгу про особливості пошуку щастя в Інтернеті

3о травня у Волинському прес-клубі реформ волинянка Олена Красуля презентувала книгу «Знакомтесь без заморочек… или практическое пособие о том, как найти личное счастье в ХХІ веке».

Автор: Оля Урина / Джерело: Відомості

30 травня у волинському прес-клубі реформ волинянка Олена Красуля презентувала книгу «Знакомтесь без заморочек… или практическое пособие о том, как найти личное счастье в ХХІ веке». Видання російськомовне, оскільки орієнтоване на читачів пострадянського простору та  розповсюджуватиметься ще й у Білорусі, Росії, Литві.

Видання розкриває особливості знайомства та спілкування в Інтернеті. Основою для написання книги став особистий досвід авторки, оскільки свого чоловіка вона знайшла саме в Мережі. Українець за походженням, нині мешканець Каліфорнії Сергій Красуля уже в другому листі запропонував Оксані створити сім’ю.

— На той час, коли я вирішила зареєструватись на сайті знайомств, я дуже багато працювала, викладала в кількох вузах, писала дисертацію, часу на особисте життя не було. Додому я поверталася близько 22 години, коли вже кудись іти, з кимось зустрічатися було пізно.

Тому виходом для Оксани стали сайти знайомств. На них вона провела близько трьох років. Для неї це був шлях надій і розчарувань. Так, на одному з побачень пані Оксана втратила гаманця, а на іншому кавалер, нічого собі не замовивши, їв руками з її тарілки. Ці ситуації не змусили авторку книги опустити руки, а лише стали досвідом.

У своїй книзі Красуля приділяє величезну увагу питанню безпеки інтернет-знайомств та побачень в реалі. Зокрема наголошує, що перед походом на перше побачення з інтернет-знайомими обов’язково потрібно хоча б одній людині детально розповісти з ким і куди йдете. Також наголошує, що до місця побачення краще діставатись самостійно, так само як і повертатись додому, а не сідати в чужі автомобілі.

На завершення зустрічі Оксана поділилась кількома секретами ефективного знайомства в Інтернеті.

— Насамперед, перед тим як ти зайшла на сайт знайомств, ти повинна налаштуватися, що ти це ти, яка має гарну фотокартку, яка хоче знайти людину для створення сім’ї, — розповідає авторка. — Далі ставиш свою фотокартку, пишеш ціль, заповнюєш детально анкету. Ніколи не ігноруйте графу автопортрет. І ще дуже важливо, тільки ви поставили крапку в останньому реченні вашої анкети, починайте пошуки. Хто сказав, що жінки не можуть самі шукати?

В книзі про все це можна знайти набагато детальнішу розповідь, окрім цього, є відповіді й на інші популярні запитання. Зокрема перелічено адреси різного роду сайтів знайомств.

Loading...