1200 малозабезпечених волинян отримають продуктові набори

Напередодні Воскресіння Христового директори територіальних центрів отримали від голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука 1200 великодніх продуктових наборів для передачі їх найбільш потребуючим малозабезпеченим громадянам області.

Джерело: Відомості

Напередодні Воскресіння Христового директори територіальних центрів отримали від голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука 1200 великодніх продуктових наборів для передачі їх найбільш потребуючим малозабезпеченим  громадянам області.

Пасхальні набори складаються із борошна, макаронів, гречки, цукру, олії, масла та соусів і майонезів. Придбано подарунки за кошти обласного благодійного фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь».

Продуктові набори та вітальні листівки від голови ОДА на місцях вручать працівники  районних та міських територіальних центрів соціального обслуговування.

Голова облдержадміністрації висловив вдячність усім, хто долучився до формування пасхальних продуктових: ТМ «Торчин-продукт», завод «Нестле», Рожищенський сирний завод, Гнідавський цукровий завод, СПП «Несвіч», ТзОВ «Волинь-зернопродукт», а також приватні підприємства, що виробляють ковбасну продукцію.

Loading...