Волинські міліціонери провели конкурс на кращого користувача комп’ютера

Волинські міліціонери провели конкурс на кращого користувача комп’ютера

Днями працівники Волинського училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України в області провели чергові заходи для своїх підшефних вихованців.

Автор: Юлія Сіліч / Джерело: ВЗГ УМВС України у Волинській області

Днями працівники Волинського училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України в області провели чергові заходи для  своїх підшефних вихованців. Цього тижня на дітлахів чекало змагання з визначення найкращого на вміння користування комп’ютерними програмами.

Як відомо, працівники та курсанти  училища у шефстві мають три навчальні заклади – Озерська та Сокиричівська загальноосвітні школи і дитячий будинок «Сонечко». Правоохоронці систематично навідуються до дітлахів, проводять різного роду конкурси та змагання, пригощають солодощами і дарують цінні подарунки.

Цього тижня змагання на кращого «комп’ютерщика» проводилось між учнями підшефних шкіл.  Після напруженої  комп’ютерно-програмної  боротьби переможця було визначено. Першість здобули сокиричівські школярі.

Усіх учасників конкурсу за сприяння Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України під керівництвом Володимира Буравського  нагородили цінними подарунками та пригостили солодощами.

Loading...