Костянтин Зінкевич: У Володимирі-Волинському немає системного підходу до розвитку туризму

Костянтин Зінкевич: У Володимирі-Волинському немає системного підходу до розвитку туризму

Безчинства здійснюються з подачі або через бездіяльність міського голови Саганюка.

Джерело: Відомості

Про це голова фракції «Самопоміч» у Волинській обласній раді Костянтин Зінкевич розповів в інтерв'ю газеті "Волинь".

- У Володимирі-Волинському нищаться пам’ятки архітектури і нема жодного системного підходу до розвитку туристичної галузі. Стіну будівлі продовольчого ринку в центрі розбили й «зашили» пластиком. Що це за реконструкція? Не все проводиться згідно з проектом у міському музеї, де тривають ремонтні роботи. І один, і другий об’єкт — це пам’ятки архітектури.

На мою думку, такі безчинства робляться з подачі або через бездіяльність міського голови, який не має бачення розвитку Володимира. А щоб таке історичне місто було привабливим для туристів, потрібно найняти команду фахівців — істориків, архітекторів, промоутерів, художників, рекламістів та інших, котрі підготували б спеціальну програму, спроектували детальний хід реставраційних, будівельних робіт, провели інформаційну кампанію. Як це зробити, можна повчитися в керівників Львова.

На запитання журналіста: чи комфортно почуватися у Володимирі–Волинському, будучи неофіційно у статусі претендента на крісло мера, Зінкевич відповів: 

— Абсолютно комфортно, незважаючи на те, що тиск відчуваю постійно. Хоча це відбувається прогнозовано, адже йшов я у політику свідомо. Нажив ворогів, бо звик говорити людям правду. На вулицях міста я відкрито дивлюся всім у вічі, з будь–ким готовий до розмови. Також пишаюся, що можу вільно висловлювати свою думку як голові облради, так і голові облдержадміністрації. Щодо майбутнього «походу в мери», то все залежатиме від того, чи це буде потрібно нашим мешканцям. Якщо так, то я дам згоду. Якщо ні, то маю що робити. Побачимо, хто займе президентське крісло. Надії покладаю на те, що за стіл переговорів сядуть і об’єднаються претенденти — висуванці від демократичних, патріотичних сил — і зроблять ставку на одну особу. Бо якщо пройде Порошенко або Тимошенко — в України майбутнього немає.

Loading...