Щоденно Волинська митниця спрямовує до держбюджету 18,8 мільйона гривень платежів

Щоденно Волинська митниця  спрямовує до держбюджету 18,8 мільйона гривень платежів

За підсумками восьми місяців 2016 року Волинська митниця ДФС спрямувала до держбюджету понад 3,1 мільярда гривень митних платежів.

Джерело: Відомості

Це на 7 відсотків більше проти аналогічного періоду минулого року.

Таким чином, цього року щоденно волинські митники забезпечують до державної скарбниці в середньому 18,8 мільйона гривень митних платежів, що на 1,2 мільйона гривень більше  такого ж показника попереднього року.

Зростання на 202 мільйона гривень митних платежів до фактичних показників 2015 року відбулося завдяки пріоритетності аналітичної складової в роботі волинських митників та їх ефективній роботі з можливими ризиками, - констатують у Волинській митниці ДФС.

Серед товарів, ввезення яких додало бюджету чималу частку надходжень, - техніка для аграрного сектору, телефони, одяг.

Зокрема, як свідчить аналітика, в зоні обслуговування Волинської митниці ДФС протягом січня-серпня 2016 року зафіксовано збільшення обсягів ввезення сільськогосподарської техніки у 3,1 рази, або на 213,2 млн.грн., телефонних апаратів – на 118,4 млн.грн.; машин для сільського господарства на 88,4млн.грн, тракторів  - на 77,5млн.грн, шин - на 76,0 млн.грн., машин автоматичної обробки інформації - на 44,5млн.грн., плит  - на 26,7млн.грн., одягу  - на 25,3млн.грн.

Разом з тим, за цей же час зменшилися обсяги ввезення легкових авто, яблук, сала, смакових добавок, субпродуктів, полімерів, готових харчових виробів, засобів для прання, прутків плит ДВП, інформує прес-служба Волинської митниці.

Loading...