На Волині пожежники врятували з охопленої вогнем квартири матір з двома дітьми

На Волині  пожежники врятували з охопленої вогнем квартири матір з двома дітьми

25 серпня о 04.27 до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному будинку в місті Нововолинську.

Джерело: Відомості

За декілька хвилин на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Нововолинська у складі двох відділень. Під час розвідки з’ясувалося, що горить квартира на другому поверсі, а дим заполонив увесь під’їзд і перекрив шлях до порятунку матері з двома дітьми, повідомляє прес-служба ДСНС.

Пожежно-рятувальні заходи одночасно здійснювалися у двох напрямках: бійці першого відділення у складі ланки газодимозахисної служби увійшли до задимленого під’їзду та розпочали гасіння пожежі, а рятувальники другого відділення встановили триколінну драбину до вікна на другому поверсі  й рушили на порятунок людей. 

Рятувальники Ігор Сарай, Антон Олексюк та Віталій Ніколайчук евакуювали із охопленої вогнем квартири 29-річну жінку та її дворічних доньок й передали їх до рук працівників медичної бригади.

О 04.47 бійці ДСНС локалізували горіння, а ще за шість хвилин — остаточно його ліквідували. Причина пожежі встановлюється.

Loading...