Офіс великих платників податків: 30 млн грн щомісяця залишатимуться в області

Офіс великих платників податків: 30 млн грн щомісяця залишатимуться в області

До волинської казни надходитиме 10% від суми податку на прибуток.

Джерело: Відомості

Уже з березня 2016 року до волинської казни надходитиме 10% від суми податку на прибуток, що сплачують великі платники податків, а це близько 30 млн грн щомісяця. Питання початку роботи офісу великих платників податків обговорили учасники оперативної наради, що відбулася 29 лютого.

Керівник Луцького управління ОДПІ з обслуговування великих платників податків у Волинській області Віктор Дячук розповів, що уже отримано лист  за підписом голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова про те, що великі платники податків можуть сплачувати податок за місцем фактичного знаходження.

– Отримавши відповідне підтвердження від керівництва фіскальної служби, працівники офісу повідомили всім великим платникам податків про зміни – уже з березня вони зможуть виконувати свої фінансові зобов’язання перед державою у місті Луцьк. Також повідомлені і рівненські великі бізнес-структури, – розповів Віктор Дячук.

Варто наголосити, що Луцьке відділення з обслуговування великих платників податків створене для обслуговування Волинських та Рівненських великих платників.

– Відтак, для кожного великого платника податку створять окремий спеціалізований рахунок, – продовжив представник фіскальної служби. – Номер рахунку повідомлять кожному респонденту індивідуально. Сплаченні кошти розділятимуть: 90% – до Держбюджету, 10% залишаться на Волині та поповнять обласний бюджет. Робота офісу налагоджується, контактуємо із керівниками та фінансистами підприємств. Максимально намагаємося сприяти їхній роботі.

Володимир Гунчик висловив сподівання, що робота, яка проводилася протягом трьох місяців щодо відкриття офісу великих платників податків, успішно завершиться та дасть хороші результати.

Loading...