«50 сторінок атласу» від Руслана Теліпського

«50 сторінок атласу» від Руслана Теліпського

1 лютого у рамках проекту «Меценати для солдата» відбудеться благодійна виставка-продаж світлин волонтера та громадського діяча Руслана Теліпського.

Джерело: Відомості

1 лютого (понеділок) о 16:00 год. в рамках проекту «Меценати для солдата» (МдС) у співпраці з Управлінням культури в арт-галереї «Луцьк» (вул. Б. Хмельницького, 1) відбудеться публічна презентація благодійної виставки-продажу авторських світлин волонтера та громадського діяча Руслана Теліпського під назвою «50 сторінок атласу».

Руслан Теліпський – мандрівник, шевченкознавець і фотограф-монументаліст.

Виставка приурочена з нагоди 35-ліття автора і нещодавньої знаменної події в житті волонтера – візиту у ювілейну 50-у країну світу.

Автор хоче поділитись з лучанами своїм цікавим доробком, надихнути кожного на мандри, розказати секрети, як можна довго та дешево мандрувати, розповісти цікаві історії з власного досвіду. На  фотокартинах будуть представлені цікаві ракурси людей, а також агломерації, природа, визначні та історичні місця, різні краєвиди, життя української діаспори та цікаві миттєвості, що упродовж 10 років автор побачив на власні очі і закарбував на камеру.

Виставка є благодійною, будь-яку світлину можна буде замовити і згодом придбати, а частину виручених коштів направлять для учасників АТО і сімей загиблих Героїв в рамках проекту МдС.

Для Руслана кожна країна – це як чергова нова сторінка в найулюбленішій для нього  книзі – атласі. Тому назва говорить сама за себе. Автор сподівається, що фотовиставка  «50 сторінок атласу»  викличе  зацікавлення та резонанс серед усіх верств населення, хто також любить мандрувати – від  школярів до пенсіонерів.

Виставка діятиме з 1 по 29 лютого 2016 року.

Loading...