Американська учасниця забігу на Олімпійських іграх допомогла піднятися суперниці, яка впала (відео)

Американська учасниця забігу на Олімпійських іграх допомогла піднятися суперниці, яка впала (відео)

16 серпня під час півфінального забігу на 5000 метрів на Олімпійських іграх в Ріо стався дуже зворушливий момент.

Джерело: Відомості

Під час забігу новозеландка Ніккі Хемблін спіткнулася і впала прямо під ноги американці Еббі Д’Агостіно. Американка спіткнулася і теж впала, пошкодивши гомілку, але майже відразу зуміла піднятися і допомогла новозеландці встати. Остання пошкодила щиколотку і не змогла бігти далі, повідомляє Quibbll.

Але замість того, щоб залишити суперницю позаду і закінчити гонку, Хемблін зупинилася, щоб допомогти Еббі закінчити забіг. Накульгуючи, американка все ж дісталася до фінішу, після чого їй знадобилася медична допомога.

Хемблін зізналася, що сама не зрозуміла, як опинилася на землі, і розповіла журналістам, що ніколи раніше не зустрічала американку. Після фінішу вона обняла Д'Агостіно і подякувала за допомогу.

«Незалежно від результату, цей момент не забуду до кінця свого життя — те, як ця дівчина струснула мене за плече і сказала:« Давай же, вставай». Дуже сподіваюся, що вона в порядку. Але я впевнена, що у неї попереду багато можливостей і вона багато чого доб'ється» — зазначила Ніккі Хемблін.

Після фінішу американка обняла суперницю, після чого Еббі відвезли з арени на інвалідному візку. Пізніше стало відомо, що травма виявилася несерйозною, і

Д'Агостіно зможе виступити в фіналі, куди її додали після апеляції делегації США.

Loading...