Дружина Кобзона: «Я була йому слугою»

Дружина Кобзона: «Я була йому слугою»

Неллі Дрізіна розповіла про своє життя з Кобзоном.

Джерело: Відомості

Неллі Дрізіна вибрала заможного Йосипа Кобзона через страх злиднів, але їй довелося поплатитися особистою думкою і почуттям власної гідності більше, ніж на 25 років. Дружина Йосипа Кобзона в інтерв'ю з журналісткою Кірою Прошутінською єдиний раз поділилася реаліями життя із зіркою і про те, як їй складно було жити пліч-о-пліч з метром.

Неллі Дрізіна з самого початку зізналася, що вибирала собі чоловіка за принципом «якомога багатшого», тому її вибір впав не на молодого і бідного інженера, а на зірку радянської естради, колись нелюба для неї Йосипа Кобзона. Правда, Неллі і подумати не могла, що їй доведеться все життя розплачуватися за цю «фінансову угоду».

Кобзон був досить різким, міг запросто образити - зізнається Неллі. Він навмисно провокував скандали, що для неї, як для людини спокійної, було абсолютним відхиленням від норми. Безумовно, вдіяти з цим дружина Кобзона нічого не могла, тому їй доводилося з цим миритися. Вона не мала власної думки довгі 25 років, і тільки тепер Неллі його «заслужила».  Неллі вислуховувала образи Кобзона до кінця його днів, найімовірніше, через гроші, оскільки з самого початку їх шлюб тримався тільки на матеріальному. Любов, як зізнається Дрізіна, з'явилася через багато років.

«Я була слугою свого чоловіка. Служити для Йосипа - це честь», - зізнається Неллі в інтерв'ю. По дружині артиста видно, що вона ображається на Кобзона, оскільки питання про його зради вивів, зазвичай спокійну жінку, з себе.

Вона розуміє, що віддала всі свої роки життя Кобзону, при цьому не змогла реалізувати себе, як особистість, погодившись постійно перебувати в його тіні. 

Єдине, чого не міг зробити Кобзон - вдарити жінку, як зізнається Неллі. Йосип Давидович міг морально розбити співрозмовника, що і відбувалося з Дрізіною, поки вона не навчилася переставати звертати увагу на витівки свого чоловіка. Розуміючи, що на кону стоїть забезпечене майбутнє, Неллі терпіла все, від чого звичайна жінка вже давно втекла. Її, найімовірніше, стримувало голодне минуле, яке їй довелося пережити через те, що батька Неллі посадили в тюрму.

На даний момент Неллі Дрізіна може приділити собі час, якого не було за життя з Кобзоном. Вона, найімовірніше, не дуже рада цьому, оскільки «служба» Кобзону для неї становила сенс життя. Чи знайде себе справжню Неллі після смерті чоловіка - покаже час, але шанувальники легендарної пари на це дуже сподіваються.

Loading...